De bedankpagina

Weet jij al wat een bedankpagina is, en waarom je er een nodig hebt? Misschien heb je er al een en kan deze wel wat verbeteringen gebruiken? Alles wat je moet weten over een bedankpagina vertellen we je in deze blog. Let’s go!

Thank you, next!

Het lijkt zo voor de hand liggend wat een bedankpagina is, maar toch leg ik het je graag nog eens uit in adverteerderstaal (no worries, het zal nog steeds verstaanbaar zijn 😉).

Een bedankpagina is de pagina waarop een bezoeker van je website terecht komt als er een conversie heeft plaatsgevonden. Dit kan breed gaan, van het plaatsen van een bestelling tot het achterlaten van contactgegevens.

Maar waarom is deze pagina nu zo belangrijk in adverteerland? 

Wel, door het aantal bezoekers van deze pagina te tellen kan je zien hoeveel mensen succesvol deze conversie hebben doorstaan. Dat wil je uiteraard weten, want hierdoor weet je of je advertentie voor goede resultaten zorgt.

Tips

Wat kan je zoal allemaal op je bedankpagina plaatsen?

  • Een bedankje uiteraard 😉

  • Wat meer informatie of de next steps over wat ze gekocht, gedownload, zich voor ingeschreven, … hebben

  • Een link naar jouw socials

  • Vraag om feedback of een review

  • Een aanbieding, upsell of ander product waar ze interesse in kunnen hebben


Wil je meer info of tips rond de bedankpagina? Ze komen ook aan bod in de minicursus over landingspagina’s die ik samen met Stijn van ‘t Kollektief maakte. Je vindt deze hier.

Beginnen bij het begin? Lees dan zeker ook even de blogpost rond landingspagina’s na!

Liefs,

Laurann & Team Advertised

Vorige
Vorige

A/B Test

Volgende
Volgende

De landingspagina