Stage bij Advertised

Hoi! 👋🏻 Ik stel mezelf eerst kort even voor. Ik ben Manon, momenteel 21 jaar en ik studeer cross media management. Na mijn stage ben ik afgestudeerd, maar wat ik daarna wil doen was in het begin van mijn stage nog heel vaag.

Het kollektief

Nu ja, ik doe eigenlijk stage bij Het Kollektief. Dit is een marketing bureau in de vorm van een joint venture. Het Kollektief bestaat uit zes zelfstandigen waar ieder zijn eigen expertise heeft. En waar kan je beter stage doen, als je nog niet echt weet wat je nu het liefst doet, dan bij een bedrijf waar ieder zijn eigen passie uitoefent. 

Ik zat doorheen mijn stage één tot twee keer per week op het kantoor van Advertised. Dat lijkt weinig, en dat is het eigenlijk ook. Maar wat ik op die dagen leerde is ongelofelijk. 

Graag had ik nog wat langer hier gebleven, om mezelf echt volledig in de advertising wereld onder te dompelen. Maar duty calls, op naar het volgende avontuur. 

 

Teach me, master!

Voordat mijn stage startte was ik bang dat ik niet genoeg te doen zou hebben. Maar wauw, bij Advertised hebben ze mij het tegendeel bewezen, zalig! Ik kreeg best wat verantwoordelijkheden en mega gevarieerde taken. Op de eerste dag kreeg ik een mooi cadeau, namelijk de “Start to Advertise” cursus van Laurann. Deze mocht ik volgen en ook in de praktijk omzetten. De cursus is zo goed opgebouwd en duidelijk uitgelegd, ik raad hem iedereen die graag meer wil weten over adverteren aan!

Wat ik allemaal geleerd heb tijdens deze stage? 

Ik heb geleerd dat je nooit, maar dan ook nooooit op de blauwe knop “bericht promoten” mag drukken. 😅

Het was vooral een heel gevarieerde stage: het zelfstandig onderhouden van een social mediapagina, doelgroepen opzetten, een ad campagne mee opzetten, wat er allemaal kan binnen de facebook business manager (en dat is veel) en nog veel meer! 

Ik weet dankzij deze stage al veel beter wat ik hierna wil doen. Ik weet dat ik graag in een kleiner bedrijf met super toffe collega’s wil werken. Want wow, wat een toffe bende!

Ik ben echt met mijn gat in de boter gevallen zoals ze dat zeggen. En daarvoor wil ik Laurann en haar fantastische team enorm bedanken. 🤗

Stagiaire out!

PS Wil jij ook een stage doen bij deze toppers? Meer info vind je via de link hieronder. Zijn je schooldagen voorbij, maar wil je leren hoe je zelf kan adverteren? Ook dan weet Team Advertised raad!

Liefs,

Manon

Vorige
Vorige

Meta Pixel

Volgende
Volgende

Locaties in doelgroepen